مقالات علمی

همه چیز درباره انار+خواص,مشخصات,ترکیبات

همه چیز درباره اناز-فروشگاه سبزنوش کوثر

انار

انار میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان است که جهت رفع انواع بیماری ها پوستی,تنفسی,داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف انار در بهبود سیستم گردش خون به بیمارن قلبی و عروقی کمک می کند. نوشیدن آب انار در کاهش فشار خون موثر است. در این مقاله تمامی خواص درمانی پوسته, هسته , دانه های انار با جزئیات کامل مورد بررسی قرار می گیرد.

درخت انار:

نام‌های دیگر انار، نار، رمان

خواص و مشخصات گیاهی:

انار گیاهی  از خانواده puniaceae, درخت کوچکی با شاخه‌های کمی تیغ‌دار و برگ‌های کاملاً سبز و براق است. گل انار به رنگ قرمز و دارای تعدادی زیادی اتامین (آلت نر) و یک تخمدان با شاخه‌های متعدد می‌باشد. میوه آن کروی شکل با تاجی بر سر است. پوست میوه آن ضخیم, قرمز و در بعضی گونه ها سفید یا سیاه است. داخل میوه تعداد زیادی دانه استخوانی و سخت وجود دارد که اطراف هر دانه را پوششی آبدار و قرمزرنگ یا سفیدرنگ شفاف شیشه‌ای فراگرفته‌است. طعم آن در ارقام مختلف شیرین یا ترش ترش و شیرین میخوش می‌باشد.

انار یک گیاه نیمه‌گرمسیری است که از قدیم در مناطق نیمه گرم ایران می‌روید .مشهور است که از سرزمین ایران برخاسته است. این میوه در استان بلوچستان, مناطق مرکزی و اطراف کویر مرکزی مناطق غربی و شمال ایران بطور وحشی وجود دارد و در مناطق نیمه گرم ایران به‌طور پرورشی کاشته می‌شود.انار در بین‌النهرین, شمال آفریقا, جنوب اروپا و اسپانیا نیز انتشار دارد .

طبیعت انار:

میوه انار با طبیعتی سرد و تر است.

ترکیب شیمیایی :

در هر 100 گرم پولپ قرمز رنگ یا سفیدرنگ که اطراف دانه‌های انار را فراگرفته‌است در حالت خام 82 گرم آب ،5/0 گرم پروتئین، 3/0 گرم چربی، 16گرم کربوهیدرات، 3 میلی‌گرم کلسیم، 3 میلی‌گرم رایبوفلاوین، 3 میلی‌گرم نیاسین، 8 میلی‌گرم فسفر، 3 میلی‌گرم آهن، 3 میلی‌گرم سدیم، 259 میلی‌گرم پتاسیم، 3میلی‌گرم تیامین در انار وجود دارد.

در میوه انار ویتامین‌های: b6 -b3-b2-b1-c-به میزان 4 میلی گرم وجود دارد.

خواص درمانی انار:

آب انار برای صاف کردن صدا, رفع گرفتگی , باز کردن رنگ پوست و صورت نافع است. آب انار قابض و مقوی کبد و نوع شیرین آن مقوی قلب است. یرقان خفقان را درمان نموده و خون را تصفیه می‌کند. انارسرفه گرم را تسکین داده و ادرار را زیاد می‌کند . انار در گرم مزاجان باعث نعوظ می‌شود . آب انار ترش و شیرینی را با صد گرم شکر مخلوط نموده و بخورید.ترکیب فوق مسهل قوی برای صفرا و مقوی معده است. انار برای تب‌های صفراوی مجرب و مفید است.ویار زن حامله، زردی رنگ صورت و خماری را برطرف می‌کند.

انار ترش‌وشیرین را با پیه داخل آکوبانده و با قند بجوشانید سپس آب آن را بنوشید. ترکیب فوق از استفراغ جلوگیری می‌کند. کسانی که قبل‌از غذا استفراغ می‌کنند باید قبل‌از غذا آن را بخورند با آب آن هر روز چند بار دهان را بشویند، ترکیب فوق زخم‌های دهان را درمان می‌کند.

خواص انار-فروشگاه سبزنوش کوثر

نسخه:

جهت درمان کری هر شب کمی آب انار را با زهره گاو مخلوط کرده و در گوش بچکانید.

برای درمان سرفه های خونی یک انار کامل را سوزانده و به نرمی بسایید سپس انارها را با عسل مخلوط نموده و بر سینه و پوست ضماد کنید.

برای درمان زخم سفلیس و آتشک انار را شکافته و چند قسمت نموده و در سرکه بپزید.سپس آن را بکوبید تا مثل خمیر شود و بر روی زخم بمالید

 هسته انار:

نام‌های دیگر دانه انار، ناردان ،دنگ انار است.

 خواص درمانی هسته انار:

1)آن را بجوشانید و آبش را بنوشید اسهال را بند می‌آورد .

2) آن را همراه با پوسته انار بکوبید و ضماد کنید خارش بدن را برطرف می‌سازد .ترکیب فوق  اگزما را درمان می‌کند .

درخت انار:

نام‌های دیگر انار، نار، رمان

خواص و مشخصات گیاهی:

انار گیاهی  از خانواده puniaceae, درخت کوچکی با شاخه‌های کمی تیغ‌دار و برگ‌های کاملاً سبز و براق است. گل انار به رنگ قرمز و دارای تعدادی زیادی اتامین (آلت نر) و یک تخمدان با شاخه‌های متعدد می‌باشد. میوه آن کروی شکل با تاجی بر سر است. پوست میوه آن ضخیم, قرمز و در بعضی گونه ها سفید یا سیاه است. داخل میوه تعداد زیادی دانه استخوانی و سخت وجود دارد که اطراف هر دانه را پوششی آبدار و قرمزرنگ یا سفیدرنگ شفاف شیشه‌ای فراگرفته‌است. طعم آن در ارقام مختلف شیرین یا ترش ترش و شیرین میخوش می‌باشد.

انار یک گیاه نیمه‌گرمسیری است که از قدیم در مناطق نیمه گرم ایران می‌روید .مشهور است که از سرزمین ایران برخاسته است. این میوه در استان بلوچستان, مناطق مرکزی و اطراف کویر مرکزی مناطق غربی و شمال ایران بطور وحشی وجود دارد و در مناطق نیمه گرم ایران به‌طور پرورشی کاشته می‌شود.انار در بین‌النهرین, شمال آفریقا, جنوب اروپا و اسپانیا نیز انتشار دارد .

طبیعت انار:

میوه انار با طبیعتی سرد و تر است.

ترکیب شیمیایی :

در هر 100 گرم پولپ قرمز رنگ یا سفیدرنگ که اطراف دانه‌های انار را فراگرفته‌است در حالت خام 82 گرم آب ،5/0 گرم پروتئین، 3/0 گرم چربی، 16گرم کربوهیدرات، 3 میلی‌گرم کلسیم، 3 میلی‌گرم رایبوفلاوین، 3 میلی‌گرم نیاسین، 8 میلی‌گرم فسفر، 3 میلی‌گرم آهن، 3 میلی‌گرم سدیم، 259 میلی‌گرم پتاسیم، 3میلی‌گرم تیامین در انار وجود دارد.

در میوه انار ویتامین‌های: b6 -b3-b2-b1-c-به میزان 4 میلی گرم وجود دارد.

خواص درمانی انار:

آب انار برای صاف کردن صدا, رفع گرفتگی , باز کردن رنگ پوست و صورت نافع است. آب انار قابض و مقوی کبد و نوع شیرین آن مقوی قلب است. یرقان خفقان را درمان نموده و خون را تصفیه می‌کند. انارسرفه گرم را تسکین داده و ادرار را زیاد می‌کند . انار در گرم مزاجان باعث نعوظ می‌شود . آب انار ترش و شیرینی را با صد گرم شکر مخلوط نموده و بخورید.ترکیب فوق مسهل قوی برای صفرا و مقوی معده است. انار برای تب‌های صفراوی مجرب و مفید است.ویار زن حامله، زردی رنگ صورت و خماری را برطرف می‌کند.

انار ترش‌وشیرین را با پیه داخل آکوبانده و با قند بجوشانید سپس آب آن را بنوشید. ترکیب فوق از استفراغ جلوگیری می‌کند. کسانی که قبل‌از غذا استفراغ می‌کنند باید قبل‌از غذا آن را بخورند با آب آن هر روز چند بار دهان را بشویند، ترکیب فوق زخم‌های دهان را درمان می‌کند.

مشخصات گیاه انار-فروشگاه سبزنوش کوثر

نسخه:

جهت درمان کری هر شب کمی آب انار را با زهره گاو مخلوط کرده و در گوش بچکانید.

برای درمان سرفه های خونی یک انار کامل را سوزانده و به نرمی بسایید سپس انارها را با عسل مخلوط نموده و بر سینه و پوست ضماد کنید.

برای درمان زخم سفلیس و آتشک انار را شکافته و چند قسمت نموده و در سرکه بپزید.سپس آن را بکوبید تا مثل خمیر شود و بر روی زخم بمالید

 هسته انار:

نام‌های دیگر دانه انار، ناردان ،دنگ انار،

 خواص درمانی هسته انار:

1)آن را بجوشانید و آبش را بنوشید اسهال را بند می‌آورد .

2) آن را همراه با پوسته انار بکوبید و ضماد کنید خارش بدن را برطرف می‌سازد و اگزما را درمان می‌کند. پی داخل انار خواص درمانی آن دارد و جهت رفع کفش زدگی و ترک‌خوردگی‌های پاشنه پا مورد استفاده قرار می گیرد.

گل انار

ترکیبات شیمیایی: تانن اسیدهای آلی

خواص درمانی:

صبح ناشتا هفت عدد از باز نشده های گل انار را بجوید و بخورید قابض است. آن را بجوشانید و هر روز آب آن را در دهان قرقره کنید پیوره را درمان، زخم‌های دهان را التیام و از خون‌ریزی بن دندان جلوگیری می‌کند.

و اگر گل انار را در دهان بجوید خون‌ریزی لثه را متوقف می‌کند.

گل انار  را با برگ مو مخلوط کرده و بپزید و بر شکم ضماد کنید از استفراغ جلوگیری می‌کند. جهت رفع ترک خوردگی ها ,گل انار را بپزید خمیر کرده و ضماد نمایید و استراحت کنید این کار را هر شب ادام دهید.

جوشانده گل انار جهت شستشو  و التیام بواسیر و ترشحات سفید مهبل مصرف می‌شود.

خواص گل انار

پوسته انار:

نام دیگر، (راکورس دو گراند )

طبیعت آن سرد و خشک است.

ترکیبات شیمیایی: تانن و اسیدهای آلی

خواص درمانی:

آب جوشانده پوست انار را بنوشید قابض و مقوی است .برای معالجه اسهال ساده و اسهالی که از مسمومیت باشد و اسهال خونی و کنترل سلسله البول مفید است. ادرار دیابت را کم و خون را تصفیه می‌نماید.

از خون‌ریزی ها خصوصا خون‌ریزی رحم جلوگیری می‌کند.

کوبیده خشک که آن را به اندازه‌ی چهار گرم با آب گرم مخلوط کنید و بخورید کرم‌های معده و روده را دفع می‌کند مضمضه با جوشانده پوست انار لب لثه را تقویت می‌کند از خون‌ریزی جلوگیری می‌کند.

ازخون‌ریزی پس‌از کشیدن دندان جلوگیری می‌کند.

خواص درمانی پوست انار-فروشگاه سبزنوش کوثر

جمع بندی

انار میوه ای سرشار ویتامن های گروه b  باشد. پوت این میوه خاصیت درمانی دارد و جهت رفع مشکلات پوستی ,تنفسی مورد استفاده در قرار می گیرد.فروشگاه سبزنوش کوثر با انواع محصولات گیاهی شامل انواع دمنوش , عرقیجات, گیاهان داروئی به دنبال ارائه محصولات با کیفیت, ارگانیت درمانی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *